Diaconie collecte januari 2019

Women@thewell

‘Ik kwam hier toen ik niets meer had, een vreselijke ervaring, ik was mijn kinderen kwijt en ik was mezelf kwijt. Ik denk, dat als ik dit hier niet had gevonden, ik ze nooit weer terug zou hebben gekregen. Als dit niet bestond, weet ik niet waar ik vandaag zou zijn’, zo eindigt Cindy’s aangrijpende verhaal op de website van Women@thewell, het doel voor januari  dat de diaconie met uw hulp wil steunen.

Women@thewell bestaat voor vrouwen in de buurt van King’s Cross in Londen.
Deze organisatie begon als nieuw initiatief gebaseerd op het werk van één van de Sisters of Mercy, die 10 jaar lang had gewerkt met kwetsbare vrouwen die zich in een cyclus van misbruik en sociale uitsluiting bevonden (prostitutie, dakloosheid, drugs, alcohol, geweld, lichamelijke en geestelijke gezondheidsproblemen).

Het team van multi-disciplinaire medewerkers en vrijwilligers biedt gecentraliseerde hulp aan, zodat  vrouwen die om hulp vragen, niet meer van de ene naar de andere instantie gestuurd hoeven te worden om hun leven weer op te bouwen.

Women@thewell biedt een breed scala aan hulp aan in de vorm van outreach, drop-ins, voorspraak, ondersteuning om de prostitutie te verlaten, bestrijden van moderne slavernij en mensenhandel, onderwijs aan maatschappelijke werkers en andere vakmensen.

Praktische hulp wordt aangeboden met o.a. noodaccommodatie, crisis ondersteuning, verwijzingen, warme maaltijden, douches en wasfaciliteiten, gezondheids- en welzijnsbehandelingen.
Op deze website:  kunt u meer lezen over dit goede doel!

Namens de diaconie, Nina Booth

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten