In Focus: Sebastiaan Grol

20160926_sebastianElke twee maanden wordt voor Kerknieuws iemand geïnterviewd die op de een of andere manier betrokken is bij de Nederlandse Kerk. Deze keer is Sebastiaan Grol geïnterviewd door Douwe Boesveld (13). Op zondag 11 september is Sebastiaan gedoopt in de Nederlandse Kerk.  

1.Kun je iets over jezelf vertellen?
Ik heet Sebastiaan en ik ben 11 jaar. Ik zit op de middelbare school. Mijn hobbies zijn fotografie en voetbal.

2.Hoe ben je tot de beslissing gekomen om gedoopt te worden?
We zijn in Portugal geweest en daar hebben we een heleboel mooie kerken bezocht. Ik vond het er heel mooi en heb toen met mijn ouders over het geloof gepraat. Mijn zus was al gedoopt toen ze klein was maar ik nog niet en het leek mij ook fijn om gedoopt te zijn.

3.Hoe vond je het om gedoopt te worden?
Ik vond het spannend want er waren zoveel mensen in de kerk die allemaal toekeken.

4.Voel je je nu anders nu je gedoopt bent?
Ja, ik voel dat als er nu iets mis zou gaan, dat ik dan ook in de kerk terecht kan. Er zijn dan heel veel mensen die me kunnen helpen. Ik denk ook dat ik nu op God kan vertrouwen nu ik ben gedoopt.

We wensen Sebastiaan heel veel zegen toe en heten hem van harte welkom in de kinderkerk.

Sebastiaan Grol (11) werd door Douwe Boesveld (13) geïnterviewd

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten